Legfrissebb referenciánk

GEA - Westfaliasurge

Videó megtekintése

Írjon nekünk


Willem Albers - Szákszend

2015. márciusban átadásra került legújabb GEA AutoRotor Performer 50 állásos fejőberendezésünk, Szákszenden.

2015. márciusban átadásra került legújabb GEA AutoRotor Performer 50 állásos fejőberendezésünk, Szákszenden.

A GEA AutoRotor Performer az előszerelt kabinetszekrényeknek és a még robosztusabb futóműnek köszönhetően még hosszabb élettartamot biztosít.

A fejőállás szerkezetet az alábbi technológiai elemekkel szereltük fel:

DeMatron70 fejésvezérlő egység: Az ICAR minősítésű tejmennyiségmérővel szerelt DeMatron70 fejésvezérlő egység révén működik az automatikus leemelés, a fejés és mosás, a pulzáció, valamint az állatok egyedi azonosítása is. A vezérlő LED kijelzője mutatja az állat egyedi adatait.

Kiegészítő berendezések:

SineTherm mosóautomata: A SineTherm E-nél a mosóvíz erőteljesebb turbulenciáját okozza, amely gondoskodik a fejőberendezés tökéletes tisztításáról.

RPS 2800 vákuumszivattyú és VOD frekvenciaváltó: Hosszú élettartam – folyamatos kenés friss olajjal. Speciális kialakítású megnövelt teljesítményű kipufogó. A berendezés elválaszthatatlan része a VOD frekvenciaváltó, mely szintén a működési költségek csökkentését segíti.

DairyPlan C21 telepirányítási szoftver: A GEA DairyPlan C21 telepirányítási szoftver szintén egyedülálló. A telep összes információját gyűjti és kezeli. Jól kezelhető ábrákat, grafikonokat ad a kezelő számára. A leszállított láb Rescounterek (aktivitásmérő) által küldött adatokat használva egyedi állatkezelést tesz lehetővé.

AutoSelect 5000 válogatókapu: A berendezés révén automatizálható a csoportkezelés, a válogatás paraméterei a DairyPlan C21 programban állítható be.

MilkCenter Pignagnoli Impianti Keenan System Storti Peecon Plevnik Sacmainox Standard-Tech MS
Cím: Budapest 1055 Falk miksa u. 19. Tel.:Fax +36 1 302 3041 Fax: +36 1 302 3047 mc@milkcenter.hu