Legfrissebb referenciánk

GEA - Westfaliasurge

Videó megtekintése

Rockdairy Kft - Végegyháza

2015. október 28-án beüzemeltük legújabb GEA AutoRotor Global 90 fejőberendezésünket Végegyházán. A tulajdonos egyedi ötletének köszönhetően a berendezés úgy is megtekinthető, hogy a fejőházba nem lépünk be, így kíváló referencia lehet cégünk életében.

2015. október 28-án beüzemeltük legújabb GEA AutoRotor Global 90 fejőberendezésünket Végegyházán. A tulajdonos egyedi ötletének köszönhetően a berendezés úgy is megtekinthető, hogy a fejőházba nem lépünk be, így kíváló referencia lehet cégünk életében.

A GEA AutoRotor Global 90 fejőberendezés robosztus állásszerkezete, jól kialakított fejőállásai, optimális méretű ki- és bejáratai biztosíjták a nagy áteresztőképességet, megfelelő tehénkomfortot, a biztonságos munkavégzést a fejősök számára.

A berendezés DeMatron 70 tejmérővel, IQ fejőkészülékkel, StimoPuls pulzációs egységgel, SineTherm mosóautomatával, RPL 5500 vákuumszivattyúval, DairyPlan C21 telepirányítási szoftverrel, "Rescounter" aktivitásmérővel, CowMander 740 zsúfolókapuval, AutoSelect 5000 válogatókapuval, 2 db T-Cool 25.000 tejhűtővel, valamint hővisszanyerővel és laphűtővel szállítottuk.

DeMatron 70 tejmérő: A berendezés ICAR minősítéssel rendelkezik,így a legszigorúbb EU-s és hazai előírásnak is megfelel. Vezérli a fejést, mosást, valamint a fejőkészülék leemelését. A LED kijelző tájékoztatja a fejőst az aktuális adatokról, melyek természetesen azonnal továbbítodnak a telepirányítási szoftverbe.

IQ fejőkészülék: A világ első négyutas fejőkészüléke. A tejet tőgynegyedenként gyűjti össze. Amint a tőgynegyed tejleadása megszűnt, csak egy alap vákuum tartja fent a készüléket, így megőrzi a tőgyek egészségi állapotát.

RPL vákuumszivattyú: Környezetbarát, forgódugattyús vákuumszivattyú, alacsony munka- és karbantartási költséggel

DairyPlan C21 + Rescounter: Jól analizálható ábrák és grafikus megjelenítés segíti az adatok egyszerűbb, hatékonyabb feldolgozását. Egyedi moduljai segítségével a törzsadatok automatikus nyilvántartása és kezelése, a termelési adatok azonnali megjelenítése könnyíti meg a munkafolyamatokat. A fejési paraméterek módosításával a optimalizálható a fejés. Az aktivitásmérést biztosító Rescounter kétóránkénti adatküldése és a telepirányítási szoftver összhangja biztosítja a megfelelő szelektálást, megtermékenyítést.

AutoSelect 5000 válogatókapu, CowMander 740 zsúfolókapu: A válogató- és zsúfolókapu tűzihorganyzott acél kivitelben készülnek. A telepirányítási program által vezérelt válogatókapu egyedi és csoportos válogatást tesz lehetővé. Jelentős időmegtakarítás érhető el a használatával, hiszen a berendezés 2 antennát használ, egyet már a kapu előtt 5 méterrel, így a válogatás zavartalan lesz. A robosztus zsúfolókapu egyediségét a kapu alján található trágyalehúzó adja.

MilkCenter Pignagnoli Impianti Keenan System Storti Peecon Plevnik Sacmainox Standard-Tech MS
Cím: Budapest 1055 Falk miksa u. 19. Tel.:Fax +36 1 302 3041 Fax: +36 1 302 3047 mc@milkcenter.hu