Legfrissebb referenciánk

GEA - Westfaliasurge

Videó megtekintése

Pusztaszabolcsi Agrár Zrt.

2014. április 4-én ünnepélyes keretek között átadásra került legújabb GEA AutoRotor Magnum40 28 állásos fejőberendezésünk, Pusztaszabolcson.

2014. április 4-én ünnepélyes keretek között átadásra került legújabb GEA AutoRotor Magnum40 28 állásos fejőberendezésünk, Pusztaszabolcson.

A GEA Magnum40 Autorotor fejőberendezést a legújabb technológiai elemekkel, kiegészítőkkel szereltük fel. A GEA Magnum40 fejőberendezés robosztus rozsdamentes állásszerkezetű, melynek 40 fokos beállási kialakítása kiemelkedő fejési komfortot biztosít mind az állat, mind a fejős számára. A rendkívül jó rálátás, a megfelelő fejési pozíció megkönnyíti és biztonságossá teszi a fejést.

A fejőállás szerkezetet az alábbi technológiai elemekkel szereltük fel:

DeMatron70 fejésvezérlő egység: Az ICAR minősítésű tejmennyiségmérővel szerelt DeMatron70 fejésvezérlő egység révén működik az automatikus leemelés, a fejés és mosás, a pulzáció, valamint az állatok egyedi azonosítása is. A vezérlő LED kijelzője mutatja az állat egyedi adatait.

IQ fejőkészülék: A világ első négyutas fejőkészüléke, melyben a tej összegyűjtése tőgynegyedenként történik. A fejéskor a vákuumszintet automatikusan a tőgynegyedre szabva állítja be a berendezés. A fejékészülékhez kapcsolódó speciális IQ comfort mosótálca a készülék hatékony és gyors tisztítását segíti.

Kiegészítő berendezések:

EnviStar mosóautomata: A technológiájának köszönhetően - lökettel történő elő- és utómosás - 30 %-s megtakarítás érhető el a vízfelhasználásban. A melegvizes előmosás révén alacsonyabb a főmosás alatti fűtési igény.

RPL 3150 vákuumszivattyú és VOD frekvenciaváltó: A megfelelő vákuumszintet egy rendkívül megbízható hidraulikus vákuumszivattyú biztosítja. A műszaki megoldások révén - háromszárnyú rotor és speciális szűrű - a szivattyú mosása elhagyható, így alacsonyak a karbantartási költségek. A berendezés elválaszthatatlan része a VOD frekvenciaváltó, mely szintén a működési költségek csökkentését segíti.

AutoSelect 5000 válogatókapu: A berendezés révén automatizálható a csoportkezelés, a válogatás paraméterei a DairyPlan C21 programban állítható be.

CowMander 015 zsúfolókapu: A berendezés megakadályozza a csoportok összekeveredést. A zsúfolókapu munkáját akusztikus és elektromos jelek segítik.

PediCurx 2 aknás automata lábfürösztő: A berendezés egy menetben végzi el a tisztítást és a fertőtlenítést. Kialakítása csúszásmentes, mely a gyors áthaladást segíti. A különálló tisztító és fertőtlenítő fürdő javítja az állatállomány egészségi állapotát, csökkenti az esetleges gyógyszerfelhasználást.

DairyPlan C21 telepirányítási szoftver: A GEA DairyPlan C21 telepirányítási szoftver szintén egyedülálló. A telep összes információját gyűjti és kezeli. Jól kezelhető ábrákat, grafikonokat ad a kezelő számára. A leszállított 500 db Rescounter (aktivitásmérő) által küldött adatokat használva egyedi állatkezelést tesz lehetővé. A program a piacon egyedüliként kezelei a tejhűtő adatait is, valamint vezérli a válogatókaput, patafürösztőt és a későbbikben beépítésre kerülő mérleget.

2 db Tcool 15.000 literes tejhűtő: Rozsdamentes acél kivitelű, digitális kijelzővel ellátott tejhűtő berendezés, mely scroll hűtőaggregáttal van szerelve.

MilkCenter Pignagnoli Impianti Keenan System Storti Peecon Plevnik Sacmainox Standard-Tech MS
Cím: Budapest 1055 Falk miksa u. 19. Tel.:Fax +36 1 302 3041 Fax: +36 1 302 3047 mc@milkcenter.hu