Legfrissebb referenciánk

GEA - Westfaliasurge

Videó megtekintése

Koen Coremans - Arad

Állásszerkezet, lépcsők kompletten. Az állásszerkezeten keresztül a fejőházba történő bejutás érdekében két korláttal ellátott csúszásgátló lépcsőfokokkal szerelt galvanizált acél lépcsők vezetnek.

Állásszerkezet

Lépcsők kompletten

Az állásszerkezeten keresztül a fejőházba történő bejutás érdekében két korláttal ellátott csúszásgátló lépcsőfokokkal szerelt galvanizált acél lépcsők vezetnek.

Külső perem

Külső perem mell és nyakmagasságban húzódó vezeték 1 ½ galvanizált acélvezetékből áll. A külső perem és a végső állathossz szabadon választható.

Vákuumrendszer

Szivattyú gépcsoport RPS 2800 (légbeeresztő 2800 l/perc)

A környezetbarát szivattyú egyszerre kompakt és robusztus is egyben. A hatalmas méretű zajfogók jelentősen minimalizálják a berendezés zajszintjét. Az olajszeparátor elvezeti a elhasznált levegőt és szétválasztja a levegőt és olajat. A könnyen karbantartható és folyamatosan működő utánolajozókkal felszerelt szivattyú csak a működéséhez szükséges megfelelő mennyiségű zsírzóanyagot használja fel a szivattyú forgó alkatrészeihez. A szivattyú egyéni beállításai lehetővé teszik az olajfogyasztás pontos nyomon követését és kontrollját.

A tejmaradék és az öblítő illetve mosóvíz mind problémát jelenthetnek egy fejőházban. Kezelésük további erőforrásokat emészthet fel. A biztonsági határérték kapcsoló megoldást jelenthet ezekre a problémákra, bővel behozva a ráfordított összegeket.

glob90_1 glob90_2

MilkCenter Pignagnoli Impianti Keenan System Storti Peecon Plevnik Sacmainox Standard-Tech MS
Cím: Budapest 1055 Falk miksa u. 19. Tel.:Fax +36 1 302 3041 Fax: +36 1 302 3047 mc@milkcenter.hu