Legfrissebb referenciánk

GEA - Westfaliasurge

Videó megtekintése

Írjon nekünk


Borjádi Zrt

2014. március 3-án átadásra került legújabb fejőberendezésünk, egy 2*12 állásos GEA Global90i SBS Subway fejőberendezés Borjádon.

2014. március 3-án átadásra került legújabb fejőberendezésünk, egy 2*12 állásos GEA Global90i SBS Subway fejőberendezés Borjádon.

A GEA Global90i SBS paralel fejőállás tűzihorganyzott acél szerkezetű, mely garantálja a hosszú élettartamot és a megfelelő biztonságot állatnak és a kezelő személyzetnek egyaránt. Az egyedi indexállás révén az állatok optimális fejési pozícióba kerülnek, míg a munkahengerek által működtetett gyorskijárat növeli az áteresztő képességet. A rozsdamentes acélból készül trágyacsatorna védelmet jelent a fejőnek és tisztább fejőállást garantál.

A Multiline kabinetszekrény rozsdamentes acél kivitelben készült, mely tartalmazza a vákuumrendszert, a leemelő munkahengert, vezérlőszelepeket és pulzációt. A szekrényen kapott helyet a DeMatron 70 fejésvezérlő egység is. A kabinetszerkény biztosítja hogy a fejéstechnika a környezeti szennyeződésektől védve legyen.

A DeMatron 70 fejésvezérlő egység és a hozzá kapcsolódó MeTatron tejmennyiségmérő edény ICAR minősítéssel rendelkezik. A vezérlő irányítja a fejést, a stimulációt, a mosást és a fejőkészülék leemelését. A berendezés egy vörös LED kijelzőn mutatja a fejőnek az aktuális adatokat, és kommunikál a DairyPlan C21 telepirányítási szoftverrel.

A fejőkészülék Classic szilikon fejőgumival, mosótálcával és Kick-Off rendszerrel van felszerelve. A szilikon fejőgumi mozgékony feje alkalmazkodik a tőgyhöz és elősegíti az alacsony vákuumszinten történő fejést. A Kick-Off rendszer tizedmásodpercek alatt leállítja a vákuumot, ha a fejőkészülék leesne a tehénről, így megakadályozza a szennyeződések felszívását, garantálja a tej jó minőségét.

A rendszerhez 2650 l/perc teljesítményű hidraulikus vákuumszivattyú kapcsolódik, mely fel van szerelve egy frekvenciaváltóval, ezáltal jelentősen csökken az energiaköltség, és a zajszint.

A SUBWAY rendszer, úgynevezett szervizaknaként funkcionál, hiszen minden fontos alkatrész a fejőállásoktól elkülönülten helyezkedik el, így akár fejés közben is lehet szervizelni a berendezést. A tömlők, a tejmennyiségmérők, az érzékelők, vezetéket mind-mind elkülönülten vannak a rendszerben felszerelve. A rozsdamentes kivitel biztosíja a könnyű tisztíthatóságot, hosszú élettartamot.

A tehenek felhajtását a CowMander 015 zsúfolókapu végzi, melynek szerkezete és kialakítása a fejés konfortabbá tételéhez nyúj segítséget, elektromos és akusztikus jelekkel.

2 db 15.000 literes tejhűtő került leszállításra, melyek egyedülálló módon a telepirányítási rendszerbe kapcsolóhatóak. A hűtők mellé 2 db 1000 literes hővisszanyerő berendezést került felszerelésre.

MilkCenter Pignagnoli Impianti Keenan System Storti Peecon Plevnik Sacmainox Standard-Tech MS
Cím: Budapest 1055 Falk miksa u. 19. Tel.:Fax +36 1 302 3041 Fax: +36 1 302 3047 mc@milkcenter.hu