Legfrissebb referenciánk

GEA - Westfaliasurge

Videó megtekintése

Írjon nekünk


Belvárdgyulai Zrt - Berkesd

2012. december 5-én átadásra került Berkesden egy 200 férőhelyes mélyalmos középső etetőutas szarvasmarha istálló

A Belvárdgyulai Zrt berkesdi szarvasmarha telepének rekonstrukciója során cégünk egy 200 férőhelyes mélyalmos, középső etetőutas istálló acél szerkezetét és belső technológiai elemeit szállította le és szerelte össze.

A kivitelezés 2012. májusában kezdődött az acélszerkezet felállításával, melyet egy hónap alatt befejeztünk. Az építészeti munkák elvégzése után a belső technológiai elemek szerelése 2012.novemberétől kezdődött és 2012. december 5-én a műszaki átadás-átvételi eljárással fejeződött be.

A 33*81 méter alapterületű istálló acélszerkezete tűzihorganyzott kivitelű, tetőszerkezetét 30 mm vastag szigetelt tetőpanelek és szigetelt bevilágítópanel alkotják. Az épület mindkét végén villanymotoros ipari kapukat helyeztünk el, oldalát feltekerhető oldalfüggönnyel szereltük.

DSC_0113

Az istállóba 3 db 4,5 méter átmérőjű, rozsdamentes keverőlapátokat ellátott HORIZONTÁLIS ventilátorokat szeretünk, mely az oldalfüggönnyel kombinálva megfelelő hőmérsékletet biztosít az állatok számára. A technológiai elemek mind-mind tűzihorganyzott kivitelben készütek. A jászolkorlát mindkét végén egy-egy 7 állásos nyakmegfogót helyeztünk el. A rozsdamentes, nyílt felszíni temperált itatókat a Beruházó igényeinek megfelelően helyeztük el. Az állatok mozgatásában a szintén robosztus kialakítású korlát- és kapurendszer segít. Az etetőút két szélén hidraulikus trágyalehúzó szám gondoskodik az etetéskor keletkezett trágya takarításáről, mely az istálló végén található keresztcsatornába húzza a trágyát. Innen szintén hidraulikus működtetéső konveyor rendszer üríti a trágyát az istálló mellett található átmeneti aknába.

DSC_0116DSC_0118

DSC_0115

MilkCenter Pignagnoli Impianti Keenan System Storti Peecon Plevnik Sacmainox Standard-Tech MS
Cím: Budapest 1055 Falk miksa u. 19. Tel.:Fax +36 1 302 3041 Fax: +36 1 302 3047 mc@milkcenter.hu