Legfrissebb referenciánk

GEA - Westfaliasurge

Videó megtekintése

Partnereink

geafarm

Rendelkezik a színvonalas és korszerű tejtermelés eszköztárával, ezen belül a fejőberendezések, telepirányítási rendszerek és tejhűtők legújabb fejlesztéseivel. Felkészült szakemberek segítik a beruházót a döntéshozatalban az egyedi elképzelések és lehetőségek figyelembevételével.

pignagnoli

A legkorszerűbb istállóépületek és technológiai elemek gyártója és forgalma- zója. A szerkezetek igény szerinti méretben, formában, az aktuális igényeknek és felhasználásiterületnek megfelelően készülnek.

keenan_2012_L

A takarmányozási rendszer a legújabb takarmányozási ismeretekre épül és gyakorlati tapasztalatai alapján biztosítja, hogy a komplett technológia bevezetésével jelentősenolcsóbbá, hatékonyabbá válik a tejelő tehenek takarmányozása.

stort

A csigás, silómarós, és önjáró kivitelben is gyártott etetőkocsik szálltója.

peecon

A robosztus, egyedi méretre is készített vertikális takarmánykeverő kiosztókocsik, hígtrágyakezelés eszközei. Cserefelépítményes gépkonstrukciók terményszállító pótkocsik, híg- trágyatankok, szerves trágyaszórók, mezőgazdasági munkagépek is megtalálhatók a kínálatában.

Plevnik

A Plevnik cég 50-2000 l/nap kapacitású tejtermék gyártó kisüzemek számára kínál magas minőségű élelmiszeripari technológiákat. A sajtgyártás és savanyított termékgyártással kapcsolatos termékpalettája megfelelnek a legszigorúbb higiéniai feltételeknek és az élelmiszeripari előírásoknak.

sacmainox

A SacmaInox, évtizedes tapasztalatait felhasználva, a legújabb tejipari technológiák és berendezések gyártójaként és szállítójaként a tej táplálóanyag tartalmának megőrzését a legszigorúbb higéniai szabályok betartása mellett garantálja. Termékpalettáját a kis –és nagyteljesítményű lemezpasztőr berendezések mellett, tejszeparátorok, homogénezők, CIP mosórendszerek, sajt –és joghurtvonal gépei, a vajgyártó gépsor elemei és az adott készterméknek megfelelő kapacitású csomagológépek alkotják.

1992-ben alapított, Standard Tech Impianti szakosodott az élelmiszeriparban használt speciális hűtőrendszerek, érlelő technológiák és high-tech speciális falpanelek, ajtók gyártására. 1992 óta számos egyedi szabványt vezetett be, és alkalmaz, mellyel mára méltán elismert cég lett tejipari szektorban. Speciális érlelő technológiáját egyedileg az adott üzemre tervezi meg, a megrendelő igényei szerint.

ms2

Minőségi alkatrész-utánpótlás.

milkinvestment-transilvania-antet

Együttműködő partnerünk Romániában: S.C. Milk Investment Transylvania S.r.l. - Barabási Antal Mobil: 40-744-66-0612

Cégünk a telepi technológia komplett tervezésétől a pályázatíráson keresztül a teljes kivitelezésig, országos lefedettségű szervizhálózattal áll az Önök rendelkezésére.

MilkCenter Pignagnoli Impianti Keenan System Storti Peecon Plevnik Sacmainox Standard-Tech MS
Cím: Budapest 1055 Falk miksa u. 19. Tel.:Fax +36 1 302 3041 Fax: +36 1 302 3047 mc@milkcenter.hu